ESTHER GOËRTZ

Hallo, ik ben Esther GöErtz.

Graag stel ik me voor als enthousiaste, ervaren logopediste. Ik ben in 2008 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn functie als logopediste binnen een Paramedisch Centrum. Hier heb ik tot en met december 2011 met plezier veel ervaring opgedaan in het onderzoeken, begeleiden en behandelen van diverse logopedische stoornissen.

In september 2011 ben ik gestart als zelfstandig logopediste van Q Center. Naast mijn werk dat ik verricht als logopediste binnen de praktijk, ben ik sinds juni 2011 kwaliteitskringbegeleidster van de Kwaliteitskring Diversus. In deze kwaliteitskring discussiëren we met collega-logopedisten uit diverse regio’s over logopedische onderwerpen.
Om de kwaliteit van het logopedisch handelen te waarborgen sta ik ingeschreven als lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Tevens sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. In het belang van mijn cliënten hecht ik naast het logopedische werk dat ik verricht veel waarde aan samenwerking met verwijzers, artsen, diverse disciplines, scholen en overige organisaties.

• Lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie
• Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici

Esther Göertz
T 046-4571190
M 06-57540317
E esther@logopediemaatwerk.nl

Medisch Centrum Kleine Steeg
Kleine Steeg 7 F
6131 KJ Sittard